Tocmai mi-am facut cont pentru back-up al datelor in norisor, la sosonlinebackup.com

26 aprilie 2016 admin Back-up online

 

Tocmai mi-am facut cont la https://www.sosonlinebackup.com/, unde platesc sub 10$ si beneficiez de spatiu nelimitat de stocare pentru 1 PC.

Back-up cloud

Click pe poza pentru marire.
Viteza de upload in cazul meu, variaza intre 1 si 9 Mbps, eu avand abonamentul de 500 Mbps download si max 200 Mbps upload, de la RCS-RDS.
Va recomand sa utilizati UltraSafe MAX cu o cheie extrem de lunga si complexa, care este bine sa nu fie formata din cuvinte si sa nu fie generata de vreun site de pe internet.
Cu cat este mai lunga keya de criptare, cu atat mai bine (de preferat peste 50 caractere alfanumerice, litere mari si mici si caractere speciale gen @#$%^&*).
Cel mai bine este sa creati dvs. inainte de trimitere spre back-up, un container cu Veracrypt sau o arhiva criptata cu 7-zip de exemplu, pentru datele dvs. extrem de importante si secrete.
7-zip este produs in Rusia.
Veracrypt este produs de un tip din Fran╚Ťa din ce am citit.
Pastrati parolele si cheile de criptare in mai multe locuri, astfel ca in cazul in care un eveniment nefericit are loc intr-o locatie, sa nu riscati sa pierdeti accesul la date.
Veracrypt poate crea containere, adica niste fisiere care se vor comporta ca un director atunci cand e montat cu Veracrypt.
Mare atentie sa nu pierdeti parolele, fara ele s-ar putea ca nici cele mai dotate servicii de informa╚Ťii s─â nu v─â putea ajuta, daca parolele sunt prea complexe.
Nu că ar da vreo mână de ajutor gratuit, sunt necesare niște resurse pentru spart parole.
PS: S─â nu crede╚Ťi ca utilizarea unei astfel de solu╚Ťii garanteaz─â 100% datele dvs. sensibile (date bancare, poze ╚Öi filmule╚Ťe pentru adul╚Ťi etc.)
S─â nu uit─âm c─â p├ón─â s─â ajung─â la serviciul ce ofer─â spa╚Ťiu de criptare, ele se afl─â ├«n calculator, care poate avea o u╚Ö─â ├«n spate (backdoor), troian sau alt program periculos, care s─â v─â strice tot planul.
╚śi cum drumul p├ón─â la server-ul de back-up e lung, exist─â multe priviri ce pot fi atrase de un fi╚Öier parolat sau container criptat.
Cel mai simplu este s─â stoca╚Ťi la distan╚Ť─â fi╚Öierele lipsite de importan╚Ť─â, cum ar fi de exemplu re╚Ťete de g─âtit.
Iar dac─â lucra╚Ťi cumva pe la vreo autoritate a statului, ├«ntrebati acolo ce solu╚Ťie de copii de siguran╚Ť─â este cea mai recomandat─â pentru cazul dvs.
Munca acasă cu fișiere sensibile vă poate băga în bucluc.
Nu se ╚Ötie ce poate colc─âi prin calculatorul dvs. considerat curat chiar ╚Öi de 2-3 antiviru╚Öi produ╚Öi ├«n ╚Ť─âri diferite.
Vede╚Ťi ce a p─â╚Ťit Edward Snowden, care acum nu se mai poate ├«ntoarce ├«n SUA de fric─â.
Cel mai sigur calculator, este cel NECONECTAT la Internet ╚Öi la care doar dvs. ave╚Ťi acces.
Orice program de criptare poate avea vulnerabilit─â╚Ťi care s─â fie descoperite ├«n timp util, adic─â c├ónd dvs. ├«nc─â sunte╚Ťi ├«n via╚Ť─â ╚Öi v─â pas─â de ce se poate afla de con╚Ťinutul considerat protejat.
Ca s─â nu mai vorbim de sistemele de operare ╚Öi browserele web, care ╚Öi ele au vulnerabilit─â╚Ťi, p├ón─â ╚Öi programele antivirus au puncte slabe.

back-up, norisor, sos online backup, sosonlinebackup.com,


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress. Designed by elogi.