Primul antivirus gratuit compatibil cu Windows 8, este Bitdefender

21 septembrie 2012 admin Antivirusi

 

Acesta este doar pentru utilizatorii casnici din Romania.
ÔÇÖÔÇÖWindows 8 se bucur─â chiar dinainte de lansare de un interes foarte mare din partea utilizatorilor ╚Öi, de obicei, acesta atrage dup─â sine un interes cel pu╚Ťin egal din partea produc─âtorilor de viru╚Öi sau a atacatorilor cibernetici. Construit s─â ofere securitate sporit─â, noul sistem de operare introduce tehnologia Early Launch Anti-Malware ce ajut─â extrem de mult solu╚Ťiile antivirus s─â porneasc─â imediat dup─â deschiderea calculatorului ╚Öi s─â limiteze impactul viru╚Öilor baza╚Ťi pe componente rootkit. Nu va fi ├«ns─â de ajuns s─â stopeze infec╚Ťiile ├«n lipsa unei solu╚Ťii de securitate. Mai mult chiar, num─ârul extrem de mare de exploit-uri zero-day asupra aplica╚Ťiilor comune de pe sistemul unui utilizator – precum tehnologiile Java, Flash Player sau aplica╚Ťiile care proceseaz─â fi╚Öiere PDF – expune ├«n permanen╚Ť─â utilizatorul de PC la amenin╚Ť─âri informatice, indiferent de versiunea sistemului de operareÔÇÖÔÇÖ, explic─â Alexandru B─âlan, Senior Product Manager, Bitdefender.

<strong>Bitdefender Antivirus Free Edition</strong> utilizeaz─â cele mai avansate tehnologii pentru a oferi siguran┼ú─â maxim─â, rul├ónd ├«ns─â pe resurse minime pentru a nu ├«ncetini calculatorul. Totodat─â, antivirusul este foarte u╚Öor de utilizat, nu necesit─â configur─âri la instalare sau ├«n timpul func╚Ťion─ârii ╚Öi nu ├«ntrerupe activitatea celui care ├«l utilizeaz─â.
├Än plus, produsul acoper─â toate sistemele de operare, de la XP SP2 ÔÇô Windows 8 ╚Öi este solu╚Ťia ideal─â pentru persoanele care ├«╚Öi doresc un antivirus eficient ╚Öi discret, un produs de care s─â uite imediat dup─â instalare.
├Än ultimul an, num─ârul amenin╚Ť─ârilor informatice a crescut cu peste 16 milioane, ajung├ónd la un total de peste 79.500.000 de mostre cunoscute, conform datelor publicate de AV-Test, organiza╚Ťie independent─â de testare a produselor antivirus.
Infec╚Ťii precum cele cu TDL-4 ╚Öi Sirefef au demonstrat c─â atacatorii doresc accesul permanent la PC-uri. Acest lucru a dus la crearea unor noi genera╚Ťii de viru╚Öi cu componente rootkit, care ruleaz─â practic nedetectabil pe sistemele compromise, la ad─âpost de interven╚Ťia utilizatorului ╚Öi a sistemului de operare, motiv pentru care este necesar─â o solu╚Ťie antivirus inteligent─â.”

Download Bitdefender gratuit, compatibil cu Windows 8.

Ma bucur ca cei de la Bitdefender au fost atat de rapizi in lansarea acestei solutii gratuite, pentru utilizatorii noului sistem de operare Windows 8.

antivirus gratuit, Bitdefender, Windows 8,


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Powered by WordPress. Designed by elogi.