Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in magazinele din Romania

18 septembrie 2012 admin Antivirusi

 

“Bitdefender anun╚Ť─â lansarea ├«n magazinele din Rom├ónia a genera╚Ťiei de produse 2013. Noua gam─â de solu╚Ťii de securitate protejeaz─â utilizatorii ├«n orice situa╚Ťie ╚Öi pentru orice activitate desf─â╚Öurat─â pe internet ╚Öi ├«n afara sa.”

“BUCURE╚śTI, 11 septembrie 2012ÔÇô Bitdefender, liderul pie╚Ťei locale de solu╚Ťii antivirus, anun╚Ť─â lansarea ├«n magazinele din Rom├ónia a genera╚Ťiei de produse 2013. Noua gam─â de solu╚Ťii de securitate protejeaz─â utilizatorii ├«n orice situa╚Ťie ╚Öi pentru orice activitate desf─â╚Öurat─â pe internet ╚Öi ├«n afara sa.
Bitdefender 2013 asigur─â un mediu securizat pentru efectuarea tranzac╚Ťiilor online cu Safepay, protejeaz─â copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control ╚Öi faciliteaz─â recuperarea terminalelor mobile ├«n caz de furt cu modulul Anti-Theft.
Noua variant─â a celui mai bun antivirus din lume, conform test─ârilor AV-Test, este deja compatibil─â cu Windows 8.
ÔÇÖÔÇÖ├Än ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute ├«n toat─â lumea pentru performan╚Ťele ├«n ceea ce prive╚Öte capacitatea de detec╚Ťie, protec╚Ťie ╚Öi u╚Öurin╚Ťa de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat ├«n v├ónz─ârile noastre globale. ├Än Rom├ónia, ne propunem s─â ne consolid─âm pozi╚Ťia de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizeaz─â ╚Öi pentru care raportul pre╚Ť – performan╚Ť─â este crucialÔÇÖÔÇÖ, a declarat Florin Talpe╚Ö, pre╚Öedintele Bitdefender.
Lansat ├«n iunie pe pie╚Ťele interna╚Ťionale, Bitdefender 2013 a luat deja dou─â distinc╚Ťii foarte importante ├«n industria de securitate: ÔÇťEditorÔÇÖs ChoiceÔÇŁ acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013,respectiv ÔÇťGoldAwardÔÇŁ de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul rom├ónesc pe locul ├«nt├ói ├«n urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.
ÔÇÖÔÇÖNe a╚Ötept─âm la o rat─â mare de adop╚Ťie a Bitdefender 2013 ├«n r├óndul utilizatorilor de online-banking, datorit─â noului modul Safepay, ce furnizeaz─â un mediu extrem sigur pentru tranzac╚Ťii online. O alt─â categorie pe care miz─âm o reprezint─â familiile, datorit─â unei nevoi crescute de securitate ├«n randul copiilor care folosesc ├«n mod curent internetul. P─ârin╚Ťii sunt din ce ├«n ce mai aten╚Ťi cu tipul de con╚Ťinut pe care copiii ├«l acceseaz─â ╚Öi la interac╚Ťiunile lor pe re╚Ťelele socialeÔÇÖÔÇÖ, spune Valentin Jurcu╚Ť, Enterprise Sales & Services Director Rom├ónia ╚Öi CEE, Bitdefender.
Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security ╚Öi Total Security,este disponibil─â ├«n format electronic, la to╚Ťi partenerii autoriza╚Ťi ╚Öi pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, precum ╚Öi ├«n magazinele de profil.”

Sursa: Bitdefender.ro (include mai multe link-uri in stire)

Sunt unul dintre utilizatorii unui produs din seria 2013, si anume BitDefender Internet Security 2013.
Si va pot spune ca isi merita banii.

Bitdefender, Bitdefender 2013,


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress. Designed by elogi.